Täydellinen työpäivä kiven sisässä –
All Inclusive vain 49€ / päivä

(Sis. työhuone, lounas, kahvi ja kuntosali)

Pakene kiven sisään ja vietä täydellinen all inclusive työpäivä Hotel Katajanokan historiallisessa miljöössä, vain lyhyen kävelymatkan päässä Helsingin keskustasta. Myös Raitiovaunulla pääset suoraan oven eteen. Anna ajatuksen lentää ja inspiroidu boutiquehotellimme tunnelmasta omassa rauhallisessa työhuoneessa, vankilahotellin paksujen tiilimuurien suojassa.

ALL INCLUSIVE -TYÖPÄIVÄPAKETTI SISÄLTÄÄ

  • Työhuone klo 7-19 välillä
  • Lounas huoneeseen toimitettuna
  • Kahvia vapaasti koko päivän
  • Kuntosalin vapaa käyttö

Tunnelmallisesta työhuoneestasi löytyvät kaikki toimiston peruselementit, kuten kirjoituspöytä, mukava tuoli ja ilmainen WiFi. Aulatiloissamme sinua palvelee myös Business Center, jossa on mahdollisuus mm. tulostaa ja skannata.

Lounasaikaan huonepalvelumme toimittaa sinulle Ravintola Linnankellarin herkullisen lounasboxin ja kahvia on tarjolla koko päivän. Myös aamiainen on tilattavissa huoneeseen.

Intiimi kuntosalimme on käytettävissäsi veloituksetta. Anna siis päivällesi energinen startti tai rentoudu työpäivän päätteeksi.

Kun tauko on paikallaan, uniikki sisäpihamme linnan muurien suojassa tarjoaa loistavan miljöön käydä happihyppelyllä nauttimassa kevät auringosta ja lempeästä merituulesta.

 

ERIKSEEN TILATTAVAT PALVELUT (lisämaksusta)

  • Tulostus, skannaus ym. palvelut Business Centerissä
  • Aamiainen huoneeseen toimitettuna

PALVELUN EHDOT

  • Huone käytettävissä klo 7.00-19.00 välillä
  • Tarjous voimassa arkipäivisin (ma-pe) 31.12.2020 saakka

VARAUKSET

 

Ter­ve­tu­loa linnoittautumaan uuteen toimistoosi!

 

Lisätiedot ja ehdot: Tarjous on voimassa saatavuuden mukaan. Tarjoushintaa ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja/tai alennuksiin.

Vakuus- ja maksukäytäntö: Kaikkiin varauksiin tarvitsemme luottokorttitiedot varauksen takuuksi. Varaus maksetaan saapumisen yhteydessä.

Peruutuskäytäntö: Veloitukseton peruutus on mahdollista tehdä 24h ennen varauksen alkamista.

Palaa uutisiin