Primehotelsin uniikit hotellikohteet ovat jälleen runsaslukuisesti edustettuina Suomen parhaita hotelleita äänestettäessä. Alalla perinteikäs World Travel Awards -kilpailu järjestetään nyt jo 31. kertaa. Kilpailun merkityksestä ja arvostuksesta kertoo sen saavuttama leikkimielinen ilmaisu matkailualan Oscareina.

Finland’s Leading Boutique Hotel -ehdokkaana nähdään tänäkin vuonna historiallinen Hotel Katajanokka, joka on osa Tribute Portfolio by Marriott -valikoimaa. Tämä moderni boutiquehotelli hurmaa vieraansa historiallisessa vankilamiljöössä – vain kivenheiton päässä Helsingin ydinkeskustasta. Tiilimuurien ympäröimä, aiemmin vankilana toiminut hotelli tarjoaa tyylikkäät huoneet, tunnelmallisen kellariravintolan ja uniikit tilat niin pieniin kuin suuriinkin tilaisuuksiin.

Primehotelsin ehdokkaat ovat olleet menestyksekkäitä aikaisempina vuosina omissa kategorioissaan. Vuoden 2023 parhaita hotelleita äänestettäessä Hotel Katajanokan lisäksi voitosta kisaavat Finland’s Leading Hotel -sarjassa Hotel Mestari, rouhea lifestyle-hotelli ja kohtaamispaikka Helsingin keskustassa, sekä Finland’s Leading Resort -ehdokkaana Hotel Sveitsi, moderni elämyshotelli keskellä Etelä-Suomen kauneinta matkailu- ja vapaa-ajanaluetta Hyvinkäällä.

Voittajat valitaan äänestyksen perusteella, joka on avoinna 4.2.2024 saakka. Pyydämmekin matkailualan ammattilaisia, mediaa ja vieraitamme äänestämään omia suosikkejaan matkailun saralla.

Rekisteröidy ja äänestä osoitteessa:

https://www.worldtravelawards.com/vote

Palaa uutisiin