Running Rabbit -elämykset - Hotel Katajanokka
TARJOUSPYYNTÖ

Room Escape Running Rabbit

Room Escape Running Rabbit on vuodesta 2014 toiminut intohimoisen harrastamisen tulos, joka on rakentunut omistajaperheensä kiinnostuksesta niin kädentöihin kuin mysteerien ja arvoitusten ratkaisemiseen sekä yhdessä tekemiseen. Room Escape Running Rabbitin huoneet ja tuotteet ovat itse suunniteltuja ja toteutettuja. Room Escape Running Rabbit tuottaa pakohuoneet, popupelämykset ja kustomoidut elämystuotteet. Leikkikenttiämme ovat kaupungin kujat, museot, hotellilokaatiot tai mihin ikinä meidät haastattekaan!

 

Rabbit Race

Muistatko Amazing Race -formaatin? Hyvä! Rabbit Race on nimittäin Amazing Race -kisan hengessä toimiva seikkailullinen pulmakisa, jossa joukkueet kisaavat toisiaan vastaan.

Radan tehtävät ja pulmat ovat erittäin monipuolisia ja kaikkien tiimin jäsenten taitoja tarvitaan, kun pelaajat vapautetaan kisaamaan hotellin sokkeloihin. Pääpaino on ongelmanratkonnassa ja hauskapidossa, mutta hikikin saattaa nousta pintaan. Ylipäätänsä Racen ideana on ryhmäyttää kuin itsestään sekä nostattaa työtiimien/osastoiden/juhlaporukoiden me-henkeä ja yhteenkuuluvuutta. Pelikonseptilla buustataan piilevien lahjakkuuksien löytymistä ja sisäisten suhteiden kehittämistä. Johtajuustaitoja sekä konfliktienhallinta- ja ongelmanratkaisukykyjä tarvitaan myös, jotta kiperät tehtävät saadaan ratkottua annetussa ajassa! Rabbit Race voidaan rakentaa sisälle, ulos tai sekä että, ja se onkin mitä mainioin tapa viettää virkistyspäivää. Lopuksi kisassa jaetaan tietenkin palkinto, mainetta ja kunniaa sekä kehuskeluoikeus koko loppuvuodeksi!

Henkilömäärä: 15-100
Kesto: alkaen 90min
Hinta: 23€ per pelaaja + ALV 24%

Rikospaikka

Hotellilla on tapahtunut rikos ja Helsingin poliisilaitoksen maine alkaa olla vaakalaudalla, kun tapaus ei ota selvitäkseen ja kallista aikaa kuluu hukkaan. Poliisin kenttäjohto on jalkautunut paikalle jakamaan tehtävänannon.

Ottaako tiiminne haasteen vastaan?

Rikospaikka on poliisisarjojen, dekkareiden ja true crime -tapausten fanien unelmakeikka! Peli, jossa tiimisi pääsee käyttämään yhteistyötaitojaan analysoidessaan rikosvyyhtiä, joka avautuu kinkkisiä tehtäviä ratkomalla, kuulustelemalla ja todistusaineistoa keräämällä. Peliareenana toimivat hotellin monipuoliset tilat. Rikospaikka sopii mainiosti team building-, tyky-, polttari- tai erillaisten juhlatapahtumien ohjelmana, kun halutaan haastaa porukka puhaltamaan yhteen hiileen innovatiivisen hauskan mysteerin parissa!

Henkilömäärä: 15-100
Kesto: alkaen 90min
Hinta: 25€ per pelaaja + ALV 24%

TARJOUSPYYNTÖ

Aloituspäivä

Lopetuspäivä

Aloitusaika

Lopetusaika

Henkilömäärä (arvio)

Kampanjatunnus

Tilaisuuden luonne:

Kokous/koulutus/neuvotteluKongressiNäyttely/messutVirkistyspäiväAsiakastilaisuusYritysjuhlaIllallinenPikkujoulutMuu

Tarvittavat palvelut

Valitse tarvitsemasi palvelut

AamukahviLounasIltapäiväkahviIllallinenOheisohjelmaaSaunaMajoitusPelkkä tila

Lisätarjoilut

Kahvia koko päiväksiHedelmiäVirvoitusjuomia

Tilatarve

Pöytämuoto

Tarvittava tekniikka

Perusvälineisiin kuuluvat veloituksetta kokoustilavarustus ja kokouspalvelu, dataprojektori, valkokangas, fläppitaulu, kynät, lehtiöt ja laajakaistayhteys (Wifi / LAN)

Tarvittava tekniikka

ÄänentoistoMikrofoniIlmoittautumispöytäTulkkausjärjestelmäKannettava tietokone

Ryhmätyöskentelytilojen määrä

5 ryhmätyöskentelytilaa 7-30 hengelle.

Majoitus

Yhden hengen huoneita

Kahden hengen huoneita

Tilaussauna

Päivämäärä

Aloitusaika

Lopetusaika

Henkilömäärä


Ruokailu saunomisen yhteydessä

Oheisohjelma

IllallinenVankila-aktiviteettiTyky-toiminta

Muut lisätiedot ja erityistoiveet

Kirjoita alle muut lisätiedot ja erityistoiveet tilaisuuttasi koskien

Yhteystiedot

Etunimi

Sukunimi

Sähköposti

Puhelinnumero

Yritys/yhdistys

Osoitetiedot

Katuosoite

Postitoimipaikka

Postinumero

Maa

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

PuhelimellaSähköpostilla