Tee & Viihdy - Hotel Katajanokka
TARJOUSPYYNTÖ

Vankilan kierros

Perinteinen talokierros johdattelee Skattan vanhan vankilan historiaan: kuullaan talon vaiheista, entisistä asukkaista ja jokunen pakotarinakin. Käydään katsomassa vanha ryhmäselli ja eristysselli sekä liikutaan pitkin historiallista keskikäytävää.

Kierrokseen tulee yhdistää kokous ja/tai ruokailu.

 • Kesto:  30 min
 • Ryhmäkoko: maksimiryhmäkoko 100 hlöä
 • Kielet: suomi, englanti (ruotsi)
 • Hinta:  10 € / hlö, ryhmäkoko 10 – 20 henkilöä
 • Hinta: 8 € / hlö, ryhmäkoko 21 – 100 henkilöä
 • Minimiveloitus 100 € / kierros (sis. alv 24 %)

Room Escape Running Rabbit

Suomen vanhin pakoalan yritys Room Escape Running Rabbit tarjoaa hauskoja innovatiivisia aktiviteettejä kiven sisällä! Oli kyse sitten kokouspäivästä, tai vaikka syntymäpäivien juhlinnasta löydätte seikkailuistamme varmasti uniikkia puuhaa kaikenkokoisille ryhmille. Katajanokan tunnelmallinen miljöö tarjoaa puitteet monenlaiseen ryhmäyttävään hauskanpitoon.

 

Miksi?                                                                                          Kaikki työyhteisöt eivät ole samanlaisia!

 • TYKY-,TYHY- ja virkistys/tiimipäivät                         Siksi haluammekin tarjota mahdollisuuden myös oman
 • Avajaistapahtumat/lanseeraukset                                ohjelman kustomointiin. Yhdistämme mielellämme kouluttavia
 • Team building                                                                   teemoja elämyksiimme tai toteutamme kokonaan uuden
 • Polttarit / syntymäpäivät                                                ideoimanne konseptin tai tempauksen!

Rikospaikka Online

Tiiminne on kutsuttu Hotellille osallistumaan rikostapauksen tutkintaan etänä. Kinkkinen tapaus kaipaa uusia hoksottimia ja silmäpareja. Selviääkö toimittaja Tuuli Pyysaaren tapaus avullanne?

Rikospaikka online pelataan korona turvallisesti etäyhteydessä!

Rikospaikka online kerää tiiminne rikoksen ratkonnan ääreen! Omilta koneilta Zoom -yhteydessä pelattava rikostutkimus haastaa pelaajat yhteystyöhön, kun kinkkisen keissin todistusaineisto, hätäkeskusnauhat ja rikospaikan tiedot alkavat avata tarinaa ja viedä kohti ratkaisua. Kaikkien panosta ja yhteystyötä tarvitaan!

Peli pelataan etäyhteydessä ja peliin voivat osallistua myös ne tiimin jäsenet, jotka eivät ole kokouspaikalla fyysisesti läsnä!

Henkilömäärä: 15-100
Kesto: alkaen 90min
Hinta: 20€ per pelaaja + ALV 24%

Rabbit Race

Muistatko Amazing Race -formaatin? Hyvä! Rabbit Race on nimittäin Amazing Race -kisan hengessä toimiva seikkailullinen pulmakisa, jossa joukkueet kisaavat toisiaan vastaan.

Radan tehtävät ja pulmat ovat erittäin monipuolisia ja kaikkien tiimin jäsenten taitoja tarvitaan, kun pelaajat vapautetaan kisaamaan hotellin sokkeloihin. Pääpaino on ongelmanratkonnassa ja hauskapidossa, mutta hikikin saattaa nousta pintaan. Ylipäätänsä Racen ideana on ryhmäyttää kuin itsestään sekä nostattaa työtiimien/osastoiden/juhlaporukoiden me-henkeä ja yhteenkuuluvuutta. Pelikonseptilla buustataan piilevien lahjakkuuksien löytymistä ja sisäisten suhteiden kehittämistä. Johtajuustaitoja sekä konfliktienhallinta- ja ongelmanratkaisukykyjä tarvitaan myös, jotta kiperät tehtävät saadaan ratkottua annetussa ajassa! Rabbit Race voidaan rakentaa sisälle, ulos tai sekä että, ja se onkin mitä mainioin tapa viettää virkistyspäivää. Lopuksi kisassa jaetaan tietenkin palkinto, mainetta ja kunniaa sekä kehuskeluoikeus koko loppuvuodeksi!

Henkilömäärä: 15-100
Kesto: alkaen 90min
Hinta: 25€ per pelaaja + ALV 24%

Rikospaikka

Hotellilla on tapahtunut rikos ja Helsingin poliisilaitoksen maine alkaa olla vaakalaudalla, kun tapaus ei ota selvitäkseen ja kallista aikaa kuluu hukkaan. Poliisin kenttäjohto on jalkautunut paikalle jakamaan tehtävänannon.

Ottaako tiiminne haasteen vastaan?

Rikospaikka on poliisisarjojen, dekkareiden ja true crime -tapausten fanien unelmakeikka! Peli, jossa tiimisi pääsee käyttämään yhteistyötaitojaan analysoidessaan rikosvyyhtiä, joka avautuu kinkkisiä tehtäviä ratkomalla, kuulustelemalla ja todistusaineistoa keräämällä. Peliareenana toimivat hotellin monipuoliset tilat. Rikospaikka sopii mainiosti team building-, tyky-, polttari- tai erillaisten juhlatapahtumien ohjelmana, kun halutaan haastaa porukka puhaltamaan yhteen hiileen innovatiivisen hauskan mysteerin parissa!

Henkilömäärä: 15-100
Kesto: alkaen 90min
Hinta: 27€ per pelaaja + ALV 24%

Jäljillä

Vanhan vankilan liepeillä tapahtuu rikos, jonka selvittämisessä tarvitaan myös maastoon jalkautuvaa kenttätiimiä! Olemme palkanneet teidät! Tehtävänne on haastatella kuulusteltavia ja vierailla tapahtumapaikalla. Saatteko tarpeeksi tietoa kasaan rikoksen selvittämiseksi?

Jäljillä on ulkona hotellin kiehtovassa ympäristössä pelattava rikosmysteeri.

Pokemon go -hengessä omilla mobiililaitteilla pelattava mysteeri kuljettaa karttapisteissä muurin sisä & ulkopuolella ja tapauksen tapahtumat alkavat hahmottua. Korona turvallinen peli haastaa pulmanratkontaan ja laatikon ulkopuoliseen ajatteluun! Peli vaatii ilmaisen mobiilisovelluksen lataamisen.

Henkilömäärä: 15-100
Kesto: alkaen 90min
Hinta: 20€ per pelaaja + ALV 24%

  TARJOUSPYYNTÖ

  Aloituspäivä

  Lopetuspäivä

  Aloitusaika

  Lopetusaika

  Henkilömäärä (arvio)

  Kampanjatunnus

  Tilaisuuden luonne:

  Kokous/koulutus/neuvotteluKongressiNäyttely/messutVirkistyspäiväAsiakastilaisuusYritysjuhlaIllallinenPikkujoulutMuu

  Tarvittavat palvelut

  Valitse tarvitsemasi palvelut

  AamukahviLounasIltapäiväkahviIllallinenOheisohjelmaaSaunaMajoitusPelkkä tila

  Lisätarjoilut

  Kahvia koko päiväksiHedelmiäVirvoitusjuomia

  Tilatarve

  Pöytämuoto

  Tarvittava tekniikka

  Perusvälineisiin kuuluvat veloituksetta kokoustilavarustus ja kokouspalvelu, dataprojektori, valkokangas, fläppitaulu, kynät, lehtiöt ja laajakaistayhteys (Wifi / LAN)

  Tarvittava tekniikka

  ÄänentoistoMikrofoniIlmoittautumispöytäTulkkausjärjestelmäKannettava tietokone

  Ryhmätyöskentelytilojen määrä

  5 ryhmätyöskentelytilaa 7-30 hengelle.

  Majoitus

  Yhden hengen huoneita

  Kahden hengen huoneita

  Tilaussauna

  Päivämäärä

  Aloitusaika

  Lopetusaika

  Henkilömäärä


  Ruokailu saunomisen yhteydessä

  Oheisohjelma

  IllallinenVankila-aktiviteettiTyky-toiminta

  Muut lisätiedot ja erityistoiveet

  Kirjoita alle muut lisätiedot ja erityistoiveet tilaisuuttasi koskien

  Yhteystiedot

  Etunimi

  Sukunimi

  Sähköposti

  Puhelinnumero

  Yritys/yhdistys

  Osoitetiedot

  Katuosoite

  Postitoimipaikka

  Postinumero

  Maa

  Haluan että minuun otetaan yhteyttä

  PuhelimellaSähköpostilla