Tarinamme - Hotel Katajanokka

Credo

Tarinamme

Clarion Collection Hotel Katajanokka on yksityinen lifestyle-hotelli, joka on saneerattu pieteetillä ja tunteella entisen Helsingin lääninvankilan historialliseen kiinteistöön. Vanhojen tiilimuurien sisäpuolella avautuu vastakohtien valtakunta, jossa laadukas design yhdistyy ripaukseen pohjoismaista luksusta. Mutta tärkeämpää kuin tarinat seinistä ympärillämme, ovat ihmiset. Sinä ja me.

Sydänten vankila

Hotel Katajanokka on meille enemmän kuin hotelli tai työpaikka. Se on elämäntapamme. Palvelu kumpuaa sydämistämme. Teemme kaikkemme, että viihtyisit vieraanamme. Me olemme täällä sinua varten – ja haluamme lunastaa ja ylittää odotuksesi. Joka päivä.

Arvomme

Escape the ordinary

Tavallinen on tuolla ulkona. Me haluamme ajatella, että sinä vieraanamme olet etuoikeutettu kokemaan maailman, jossa ei ole arkea. Maailman, jossa vieraamme ovat etuoikeutettuja korvaaman arjen harmauden, stressin ja murheet rakkaudella, rauhalla ja vapauden tunteella.

Rakkaus

Olemme joukko ihmisiä, joita yhdistää vilpitön usko ihmisiin. Siksi meillä ei ole asiakkaita. On vain erilaisia ihmisiä, jotka ovat vieraanamme. Haluamme, että olet vieraanamme siksi, että tarjoamme aitoa ja sydämellistä palvelua. Että koet, että sinusta välitetään. Ihmisenä.    

Rauha

On ehkä hivenen nurinkurista, että kaukana kotoa, maailman myllerryksessä juuri hotelli olisi rauhan tyyssija. Mutta rauha on juuri se, mitä haluamme sinun tuntevan. Turvallisuutta, yksityisyyttä ja rauhaa. Ihan kuin kotonasi. 

Vapaus

Jokainen vieraamme on yksilö. Siksi meillä ei ole vuorosanoja tai määräyksiä, kuinka meidän tulisi palvella yksilöitä. Sinulla on vieraanamme vapaus olla juuri sellainen kuin olet, ja me palvelemme sinua juuri sellaisena kuin olet. Olemme täällä, jotta sinä olisit tyytyväinen.

Etuoikeus

Olemme vilpittömästi kiitollisia siitä, että asiakkaamme ovat valinneet juuri meidän hotellimme. Ja nöyrästi ylpeitä siitä, mitä teemme. Siksi koemme olevamme etuoikeutettuja saadessamme auttaa sinua kokemaan olosi etuoikeutetuksi. Se on etuoikeus, joka palkitsee kaikki osapuolet.

Historiamme lyhyesti

Moderni hotelli, jolla on värikäs menneisyys.

Clarion Collection Hotel Katajanokan vanhin osa on peräisin vuodelta 1837 ja pääosa vuodelta 1888. Rakennus toimi alun perin lääninvankilana ja tutkintavankilana, jonka toiminta päättyi vuonna 2002.

Mittavien kunnostustöiden jälkeen korkeatasoinen, nykyaikainen hotelli avasi ovensa toukokuussa 2007. Pitkästä ja värikkäästä historiasta muistuttaa edelleen Museoviraston suojelema keskikäytävä, ulkoseinät ja linnan muuri. Vuonna 2017 hotellissa tehtiin kevyt saneeraus sekä kattava sisustusremontti. Lopputuloksena syntyi itsenäinen ja riippumaton Hotel Katajanokka, moderni lifestyle-hotelli persoonallista palvelua ja ainutlaatuista historiallista miljöötä arvostaville ihmisille.

Lue lisää historiastamme »

  TARJOUSPYYNTÖ

  Aloituspäivä

  Lopetuspäivä

  Aloitusaika

  Lopetusaika

  Henkilömäärä (arvio)

  Kampanjatunnus

  Tilaisuuden luonne:

  Kokous/koulutus/neuvotteluKongressiNäyttely/messutVirkistyspäiväAsiakastilaisuusYritysjuhlaIllallinenPikkujoulutMuu

  Tarvittavat palvelut

  Valitse tarvitsemasi palvelut

  AamukahviLounasIltapäiväkahviIllallinenOheisohjelmaaSaunaMajoitusPelkkä tila

  Lisätarjoilut

  Kahvia koko päiväksiHedelmiäVirvoitusjuomia

  Tilatarve

  Pöytämuoto

  Tarvittava tekniikka

  Perusvälineisiin kuuluvat veloituksetta kokoustilavarustus ja kokouspalvelu, dataprojektori, valkokangas, fläppitaulu, kynät, lehtiöt ja laajakaistayhteys (Wifi / LAN)

  Tarvittava tekniikka

  ÄänentoistoMikrofoniIlmoittautumispöytäTulkkausjärjestelmäKannettava tietokone

  Ryhmätyöskentelytilojen määrä

  5 ryhmätyöskentelytilaa 7-30 hengelle.

  Majoitus

  Yhden hengen huoneita

  Kahden hengen huoneita

  Tilaussauna

  Päivämäärä

  Aloitusaika

  Lopetusaika

  Henkilömäärä


  Ruokailu saunomisen yhteydessä

  Oheisohjelma

  IllallinenVankila-aktiviteettiTyky-toiminta

  Muut lisätiedot ja erityistoiveet

  Kirjoita alle muut lisätiedot ja erityistoiveet tilaisuuttasi koskien

  Yhteystiedot

  Etunimi

  Sukunimi

  Sähköposti

  Puhelinnumero

  Yritys/yhdistys

  Osoitetiedot

  Katuosoite

  Postitoimipaikka

  Postinumero

  Maa

  Haluan että minuun otetaan yhteyttä

  PuhelimellaSähköpostilla