Vastuullisuus - Hotel Katajanokka
TARJOUSPYYNTÖ

Vastuullisuus Clarion Collection Hotel Katajanokalla

Vastuullisuus kaikissa eri osa-alueissaan on meille tärkeää. Pyrimme toiminnassamme huomioimaan kaikki osa-alueet tasapuolisesti, jotta toimintamallimme olisi mahdollisimman kokonaisvaltainen. Liiketoimintamme edistää ja ylläpitää vastuullisuutta ekologisella, sosio- kulttuurisella ja taloudellisella tasolla. Nämä kaikki yhdessä rakentavat kestävän kehityksen ja vastuullisuuden pohjan. 

 

Ekologinen vastuullisuus 

Clarion Collection Hotel Katajanokka on Green Key – sertifioitu kohde. Kansainvälisesti tunnettu Green Key on kansainvälinen ympäristösertifiointiohjelma, joka myönnetään majoituspaikoille, jotka täyttävät tietyt ympäristökriteerit. Green Key -sertifioitu majoituspaikka on sitoutunut vähentämään energian ja veden kulutustaan, jätteiden määrää sekä käyttämään ympäristöystävällisiä tuotteita ja palveluita. Sertifikaatti osoittaa, että majoituspaikka on ympäristöystävällinen ja kannustaa matkailijoita valitsemaan kestävämpiä vaihtoehtoja majoituksessaan. Green Key -merkki on tunnustus yrityksen korkeasta laadusta ja vastuullisuudesta. Se osoittaa, että yritys on tehnyt merkittävää työtä kestävän kehityksen ja ympäristöystävällisyyden saralla, vastaten siten asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kasvaviin odotuksiin matkailualan vastuullisuudesta. 

 

Sosio- kultuurinen vastuullisuus 

Clarion Collection Hotel Katajanokka on Travel Proud – sertifioitu kohde. Travel Proud on Booking.com ohjelma, jonka suoritettuaan majoituksentarjoaja on sitoutunut toivottamaan HLBTIQ+ -matkailijat tervetulleeksi ja tuntemaan olonsa mukavaksi sukupuolesta, indetifitikaatiosta tai seksuaalisesta suuntautumisesta huolimatta. Sertifioituneena kohteena Hotel Katajanokan talon koko tiimi vähentää syrjintää ja sallii kaikille asiakkaille tasapuolisen ja kattavan palvelun. 

 

Me Clarion Collection Hotel Katajanokalla olemme myös We Speak Gay – jäseniä. Jäsenenä sitoudumme edistämään sateenkaari inklusiivisuutta sekä asiakaskunnassamme, että omassa verkostossamme. Osana We Speak Gay – yhteisöä työskentelemme syrjintää vastaan kaikissa eri muodoissa ja korostamme yhdenvertaista sekä kunnioittavaa kohtelua kaikkia kohtaan, näin osoitamme kunnioitusta arvoja kohtaan. 

 

Taloudellinen vastuullisuus 

Clarion Collection Hotel Katajanokka pyrkii parhaansa mukaan ylläpitämään ja edistämään myös taloudellista vastuullisuutta liiketoiminnassaan ympäristön sekä yhteiskunnan suhteen. Tarkkailemme tasaisin aikavälein sähkön-, veden-, sekä jätteenkulutustamme ja pyrimme minimisoimaan kulutuksen määrän. Säännöllisellä huollolla ja laatutarkastuksilla pyrimme ylläpitämään rakennuksen kunnossa, siistinä sekä turvallisena jokaisesta näkökulmasta. Näin ollen luomme ja ylläpidämme turvallista työ- sekä asiointiympäristöä. Jatkuvalla pitkäntähtäimen toimintamallien kehityksellä pyrimme ylläpitämään sekä edistämään vastuullisuutta ja kestävää kehitystä sen eri osa-alueilla. 

  TARJOUSPYYNTÖ

  Aloituspäivä

  Lopetuspäivä

  Aloitusaika

  Lopetusaika

  Henkilömäärä (arvio)

  Kampanjatunnus

  Tilaisuuden luonne:

  Kokous/koulutus/neuvotteluKongressiNäyttely/messutVirkistyspäiväAsiakastilaisuusYritysjuhlaIllallinenPikkujoulutMuu

  Tarvittavat palvelut

  Valitse tarvitsemasi palvelut

  AamukahviLounasIltapäiväkahviIllallinenOheisohjelmaaSaunaMajoitusPelkkä tila

  Lisätarjoilut

  Kahvia koko päiväksiHedelmiäVirvoitusjuomia

  Tilatarve

  Pöytämuoto

  Tarvittava tekniikka

  Perusvälineisiin kuuluvat veloituksetta kokoustilavarustus ja kokouspalvelu, dataprojektori, valkokangas, fläppitaulu, kynät, lehtiöt ja laajakaistayhteys (Wifi / LAN)

  Tarvittava tekniikka

  ÄänentoistoMikrofoniIlmoittautumispöytäTulkkausjärjestelmäKannettava tietokone

  Ryhmätyöskentelytilojen määrä

  5 ryhmätyöskentelytilaa 7-30 hengelle.

  Majoitus

  Yhden hengen huoneita

  Kahden hengen huoneita

  Tilaussauna

  Päivämäärä

  Aloitusaika

  Lopetusaika

  Henkilömäärä


  Ruokailu saunomisen yhteydessä

  Oheisohjelma

  IllallinenVankila-aktiviteettiTyky-toiminta

  Muut lisätiedot ja erityistoiveet

  Kirjoita alle muut lisätiedot ja erityistoiveet tilaisuuttasi koskien

  Yhteystiedot

  Etunimi

  Sukunimi

  Sähköposti

  Puhelinnumero

  Yritys/yhdistys

  Osoitetiedot

  Katuosoite

  Postitoimipaikka

  Postinumero

  Maa

  Haluan että minuun otetaan yhteyttä

  PuhelimellaSähköpostilla