Asiakas referenssi

Asiakaspalaute on meille erittäin tärkeää. Tänä vuonna saimme Ravintola Linnankellarin kanssa olla järjestämässä tapahtumaa Normal Finland Oy:lle. Järjestimme yrityksen vuoden 2023 Yearly Meeting:n Hotel Katajanokalla. Tapahtuman jälkeen 3.11.2023 saimme yrityksen management assistant Eeva Linnalta alla olevan referenssin.

”Haluan antaa lämpimät suositukseni Hotel Katajanokalle ja Ravintola Linnankellarille kokous- ja juhlatilaisuutemme: NORMAL Yearly Meeting 2023, järjestämisestä. Kokemukseni oli erittäin positiivinen ja haluan jakaa siitä muutaman sanan.

Alusta alkaen Hotelli Katajanokan ja Ravintola Linnankellarin henkilökunta oli erittäin avulias ja ammattitaitoinen. He olivat aina valmiita vastaamaan kysymyksiini ja auttamaan tarvittaessa. Heidän oma-aloitteisella osallistumisellaan tilaisuuden suunnitteluun, varmistimme tilaisuuden kokonaisvaltaisen onnistumisen. Esimerkiksi illallisen, iltajuhlan tarjoilujen ja kokoustilojen järjestämisen kanssa pystyin täysin luottamaan hotellin henkilökunnan ammattitaitoon, ja siihen että he suunnittelivat kaiken sopimaan täydellisesti tilaisuuteemme. Huolellisen suunnittelutyön lisäksi heidän jatkuva kommunikointi minulle päin ja nopea reagointi minulta tuleviin kysymyksiin varmisti, että tapahtuma tulisi toteutumaan sujuvasti.

Koko hotellin henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja avuliaita tapahtuman aikana. He olivat läsnä koko tapahtuman ajan varmistaen, että kaikki sujui hyvin ja että osallistujien tarpeet täyttyivät. Erityisesti haluan mainita ravintolapäällikön, sekä hotellinjohtajan, jotka olivat koko tilaisuuden ajan paikalla, ja joilla oli todella kattava kokonaiskuva tapahtumasta ja heidän varmuutensa helpotti hyvin paljon omaa työtäni ja sai minut tuntemaan, että kaikki on hallussa ja kaikki asiat muistettu ottaa huomioon. Koko henkilökunnasta välittyi erittäin avulias tunne ja se, että he välittivät aidosti kaikista yksityiskohdista ja osallistujien tarpeista.

Katajanokan vankilahotellin majoitus oli erinomaista. Huoneet olivat personnallisia, ja erittäin viihtyisiä ja tyylikkäitä, ja tarjosi kaikki tarvittavat mukavuudet. Aamiaistarjoilu oli laadukas ja monipuolinen, ja ravintolassa tarjoiltu ruoka oli herkullista. Monelta vieraaltamme saimme kiitosta maistuvista ruuista ja hyvin suunnitelluista menuista.

Kaiken kaikkiaan kokemus Katajanokan vankilassa järjestetystä vuosijuhlastamme oli erittäin positiivinen. Heidän ammattitaitoinen työnsä ja ystävällinen palvelu tekivät vaikutuksen minuun ja muuhun osallistujajoukkoon. Suosittelen lämpimästi heitä kaikille, jotka harkitsevat kokousjärjestelyitä tai majoitusta alueella.”

Yhteistyöllä, kommunikaatiolla ja uniikkiin kokemukseen panostamisella onnistuimme yhdessä tässä. Hotel Katajanokan ja Linnankellarin työntekijät kiittävät kaikkia osallistumisesta ja odotamme innolla uusia vastaavanlaisia tilaisuuksia.

Palaa uutisiin