Hotel Katajanokka on historiaa, tinkimätöntä mukavuutta ja luksusta arvostavan Helsingin-kävijän valinta

Hotel Katajanokka on saanut Best Luxury Hotels in Northern Europe ‑tunnustuksen Luxury Lifestyle Awards ‑tuomaristolta. Ainutlaatuisen viehättävä ja luksusta huokuva boutique-hotelli teki vaikutuksen tuomareihin tinkimättömällä laatutasollaan, johon historiallinen vankilahotelli herkeämättä panostaa.

Historiallinen hotellirakennus toimi alun perin Helsingin lääninvankilana, jonka ainutlaatuisesta pohjaratkaisusta syntyi osaavan suunnittelijan käsissä rauhaa huokuva, pohjoismaisesta hygge-tyylistä ammentava majoituselämys.

Hotelli haluaa tarjota korkealuokkaista, persoonallista palvelua ja tehdä Helsingin kulttuuria ja rikasta historiaa tutuksi vierailleen. Hotelli soveltuu erillisten kokoustilojensa ja All Inclusive ‑toimistohuoneidensa ansiosta erinomaisesti liikematkustajille.

Hotel Katajanokka on noussut boutique-hotellien eliittiin. Olemme säilyttäneet identiteettimme tinkimättä monipuolisesta, rentouttavasta luksusmajoituksesta, josta voivat nauttia niin loma- kuin liikematkustajatkin”, sanoo hotellinjohtaja Nathalie Huber. ”Hotel Katajanokan ainutlaatuinen ja persoonallinen viehätysvoima ei olisi mahdollinen ilman sitoutuneen tiimimme draivia ja ammattitaitoa. Siksi tämä arvostettu palkinto ilahduttaa meitä aivan erityisen paljon.”

Luxury Lifestyle Awards ‑tuomaristo perusteli Best Luxury Hotels in Northern Europe ‑tunnustusta Hotel Katajanokan ainutlaatuisella majoituselämyksellä, joka ei tingi boutique-hotellin luksuselementeistä. Kiitosta sai myös hotellin sydämellinen asiakaspalvelu.

 

Lisätietoja:

Tomi Peitsalo, toimitusjohtaja
tomi.peitsalo@primehotels.fi
puh. +358 50 609 31

Nathalie Huber, hotellinjohtaja
nathalie.huber@hotelkatajanokka.fi
puh. +358 40 513 4537

 

Palaa uutisiin