Olemme voittaneet!

Hotel Katajanokalle tunnustus World Luxury Hotel Awards –kilpailussa

Hotel Katajanokka palkittiin Suomen parhaana design-hotellina lauantaina 29.10.2016 Dohassa, Qatarissa järjestetyssä World Luxury Hotel Awards -gaalassa. World Luxury Hotel Awards myöntää vuosittain tunnustuksia maittain, maanosittain ja maailmanlaajuisesti.

Kilpailussa palkitaan ansioituneita luksushotelleja, jotka kykenevät erinomaiseen palvelutasoon. Vuodesta 2006 lähtien järjestetty World Luxury Hotel Awards on maailmanlaajuisesti arvostetuimpia hotellialan tunnustuksia, ns. hotellialan Oscar-gaala. Voittajat valitaan vuosittain yli tuhannen hotellin ja lomakohteen joukosta. Kilpailuun valittavien hotellien ja lomakohteiden odotetaan täyttävän kriteerit erinomaisista puitteista ja huippupalvelusta. World Luxury Hotel Awards -tunnustukset perustuvat hotellivieraiden antamiin ääniin sekä tuomariston valintaan.

– Oli upeaa olla mukana kilpailussa ja päästä paikan päälle edustamaan hotelliamme ja henkilökuntaamme, Hotel Katajanokan johtaja Eerika Rinne iloitsee. Tämä palkinto kuuluu alan huippuammattilaisista koostuvalle henkilökunnallemme. Meillä on todella upea tiimi, jonka jokaiselle jäsenelle Hotel Katajanokka on hiukan enemmän kuin hotelli tai työpaikka. Se on elämäntapa. Olemme vilpittömästi kiitollisia siitä, että äänestäjät ovat valinneet juuri meidän hotellimme. Ja nöyrästi ylpeitä siitä palvelusta ja elämyksistä, joita tuotamme vieraillemme joka päivä, Rinne kertoo.

Suomalaisista hotelleista palkittiin myös Kemin LumiHotelli Bespoke Luxury Experience -sarjan parhaana, jonka lisäksi LumiHotelli oli maakohtaisessa sarjassa paras ekohotelli.

Hotel Katajanokalla on ollut avauksestaan saakka erittäin korkea asiakastyytyväisyys. Hotelli on saanut jo kuutena perättäisenä vuotena TripAdvisorin Traveller’s Choice –tunnustuksen ja kuuluu myös TripAdvisorin Hall of Fameen.

Lisätietoja:

Hotellinjohtaja Eerika Rinne, +358 (0)50 314 1260
Myynti- ja markkinointijohtaja, Primehotels Oy, Taru Ojaharju-Latief, +358 (0)46 922 4545

Palaa uutisiin