Yleiset varausehdot - Hotel Katajanokka
TARJOUSPYYNTÖ

Yleiset varausehdot

Yleiset varaus- ja peruutusehdot ja järjestyssäännöt Primehotels Oy:n 1801261-6 ja Hotelli Linnanpuisto Oy:n 2181931-4 (myöhemmin Primehotels) hotelleissa.

Soveltamisala ja erityisehdot:

Näitä ehtoja sovelletaan yksittäisten henkilöiden tekemiin majoitusvarauksiin, ellei erityistä sopimusta ole laadittu eikä varattavan tuotteen ehdoissa muuta mainita. Näitä ehtoja sovelletaan myös sellaisiin majoitusvarauksiin, jotka tehdään Primehotelsin internetsivujen kautta. Nämä ehdot eivät koske yksittäisten henkilöiden tekemiä varauksia, mikäli varaus tehdään ryhmälle, jonka koko on yli 10 huonevuorokautta.

Varaus ja vahvistus:

Varauksen yhteydessä tulee mainita nimi, asuinosoite, saapumis- ja lähtöajankohta sekä maksutapa. Varaus sitoo hotellia, kun se on vahvistettu suullisesti, kirjallisesti tai esimerkiksi sähköpostitse ja kun siitä on saatu varaus-vahvistus tai vahvistusnumeron. Hotelli voi asettaa varauksen ehdoksi erilaisia sääntöjä, varausmaksun suorittamisen tai varauksen vahvistamisen ennakkomaksulla sitovuuden edellytykseksi.

Hotelliin saapuminen ja lähteminen: 

Huone on käytettävissä tulopäivänä klo 15.00 ja se on luovutettava lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä. Hotellilla voi olla tästä myös poikkeavia tulo- ja lähtöaikoja. Jos muuta ei ole sovittu varauksen yhteydessä tai valitsemaasi hintaan tai varausajankohtaan ei liity muita ehtoja huonetta pidetään varattuna sinulle klo 18.00 saakka varaukseen merkittynä saapumispäivänä.

Jos saavutaan tätä myöhemmin, on myöhäinen tuloaika vahvistettava ennakkomaksulla tai muulla sovitulla tavalla. Muussa tapauksessa hotelli voi myydä huoneen edelleen. Jos hotelliin saavutaan sen tuloaikoja noudattaen, mutta varattua huonetta ei ole vapaana, hotellin on ilman lisäkustannuksia hankittava lähin mahdollinen vastaavan tasoinen huone.

Varaustakuu:

Varauksen voi varmistaa joko osittaisella tai täysimääräisellä ennakkomaksulla. Ennakkomaksusta ja sen maksu-aikataulusta sovitaan aina tilaajan kanssa etukäteen. Tällöin hotelli pitää huonetta varattuna klo 18.00 jälkeen, ilman että myöhäisestä saapumisesta tarvitsee erikseen ilmoittaa.

Peruutus ja saapumatta jättäminen:

Jos muuta ei ole sovittu varauksen yhteydessä tai valitsemaasi hintaan tai varausajankohtaan ei liity muita ehtoja, kuluton peruutus on tehtävä viimeistään tulopäivänä klo 18.00 mennessä.
Mikäli varaus jää käyttämättä, on hotellilla oikeus veloittaa korvauksena yhden vuorokauden hinta veroineen sekä muut mahdolliset varaukseen liittyvät, vahvistetut lisäpalvelut.

Lähtö ennen sovittua ajankohtaa:

Jos varauksen lähtöpäivä aikaistuu, on muuttuneesta päivästä ilmoitettava hotellille viimeistään klo 18.00 lähtö-päivää edeltävänä päivänä. Lähtö ennen sovittua ajankohtaa voi aiheuttaa muutoksen majoitusviipymän kokonaishintaan.

Maksut:

Kaikki hotellit hyväksyvät tavallisimmat, kansainväliset maksukortit. Hotelli ei kuitenkaan ole velvollinen hyväksymään ulkomaan valuuttaa, kuponkeja tai shekkejä, jos hotelli itse ei ole tarjoutunut niin tekemään. Jos huonetta ei ole maksettu ennakkoon, on hotellihuone maksettava käteisellä tai maksukortilla hotelliin saavuttaessa. Ennakkomaksuna voidaan veloittaa hotellin määrittämä varausmaksu, joka vähennetään lopullisesta laskusta. Hotellilla on oikeus asiakkaan sisäänkirjautumisen yhteydessä periä vakuus lisäpalveluiden käyttämisestä.

Asiakkaan esiintyminen majoitusliikkeessä:

Hotellissa noudatamme hyviä tapoja ja järjestyssääntöjä. Jos sääntöjä rikotaan, voidaan asiakas poistaa hotellista välittömästi. Tässä tapauksessa ennakkoon tilatut ja vahvistetut palvelut on maksettava. Turvallisuussyistä vain hotelliin sisäänkirjautuneet henkilöt päästetään hotellihuoneisiin ja muihin varattuihin tiloihin. Huone- ja tilakohtainen maksimihenkilömäärä ei saa ylittyä.

Asiakkaan vastuu vahingosta:

Asiakas vastaa tahallaan tai huolimattomuudella aiheuttamistaan vahingoista (kuten tupakoinnista huoneessa), jonka asiakas itse tai hänen vieraansa tai lemmikkieläimensä aiheuttavat huoneelle tai hotellin muille tiloille, siellä oleville huonekaluille tai varusteille sekä hotellin muille asiakkaille tai heidän omaisuudelleen.
Vastuu vahingosta määräytyy yleisten vahingonkorvausta koskevien periaatteiden mukaan.

Alaikäisen majoittuminen:

Huonevarauksen voi tehdä vain yli 18-vuotias henkilö. Alaikäiselle huoneen varaava täysi-ikäinen henkilö on vastuussa alaikäisestä henkilöstä riippumatta siitä, majoittuuko hänen kanssaan vai ei. Yksin majoittuvalla alaikäisellä on oltava huoltajan allekirjoittama, vapaamuotoinen lupalappu, jossa tulee ilmetä alaikäisen nimi, syntymä-aika ja majoittumisajankohta. Myös huoltajan nimi ja puhelinnumero tulee olla selkeästi merkittynä.

  TARJOUSPYYNTÖ

  Aloituspäivä

  Lopetuspäivä

  Aloitusaika

  Lopetusaika

  Henkilömäärä (arvio)

  Kampanjatunnus

  Tilaisuuden luonne:

  Kokous/koulutus/neuvotteluKongressiNäyttely/messutVirkistyspäiväAsiakastilaisuusYritysjuhlaIllallinenPikkujoulutMuu

  Tarvittavat palvelut

  Valitse tarvitsemasi palvelut

  AamukahviLounasIltapäiväkahviIllallinenOheisohjelmaaSaunaMajoitusPelkkä tila

  Lisätarjoilut

  Kahvia koko päiväksiHedelmiäVirvoitusjuomia

  Tilatarve

  Pöytämuoto

  Tarvittava tekniikka

  Perusvälineisiin kuuluvat veloituksetta kokoustilavarustus ja kokouspalvelu, dataprojektori, valkokangas, fläppitaulu, kynät, lehtiöt ja laajakaistayhteys (Wifi / LAN)

  Tarvittava tekniikka

  ÄänentoistoMikrofoniIlmoittautumispöytäTulkkausjärjestelmäKannettava tietokone

  Ryhmätyöskentelytilojen määrä

  5 ryhmätyöskentelytilaa 7-30 hengelle.

  Majoitus

  Yhden hengen huoneita

  Kahden hengen huoneita

  Tilaussauna

  Päivämäärä

  Aloitusaika

  Lopetusaika

  Henkilömäärä


  Ruokailu saunomisen yhteydessä

  Oheisohjelma

  IllallinenVankila-aktiviteettiTyky-toiminta

  Muut lisätiedot ja erityistoiveet

  Kirjoita alle muut lisätiedot ja erityistoiveet tilaisuuttasi koskien

  Yhteystiedot

  Etunimi

  Sukunimi

  Sähköposti

  Puhelinnumero

  Yritys/yhdistys

  Osoitetiedot

  Katuosoite

  Postitoimipaikka

  Postinumero

  Maa

  Haluan että minuun otetaan yhteyttä

  PuhelimellaSähköpostilla