Hyvä vieraamme, yhteistyökumppanimme, ystävämme

Vuonna 1837 perustettu Helsingin lääninvankila sulki ovensa Katajanokalla 2002. Viisi vuotta myöhemmin, BEST WESTERN PREMIER Hotel Katajanokka toivotti tervetulleeksi ensimmäiset hotellivieraansa.

Tänä vuonna on tullut aika uudistua. Keväällä 2016 aloitamme hotellissamme mittavat uudistustyöt, joiden arvioidaan kestävän syksyyn. Remontissa hotellihuoneemme uudistetaan. Samalla aulamme, vastaanottomme ja julkitilamme saavat uuden, raikkaan ja ajanmukaisen ilmeen.

Remontti pyritään toteuttamaan päiväsaikaan siten, että töistä aiheutuu mahdollisimman vähän häiriötä vieraillemme. Onneksi huoneissamme ja kokoustiloissamme on huomattavan paksut seinät, ja uskommekin että vältymme suuremmilta häiriöiltä. Hotelli, ravintola ja kokoustilamme palvelevat normaalisti koko remontin ajan. Uudistus ei vaikuta aiemmin tehtyihin huone- ja kokousvarauksiin tai kanta-asiakasetuihimme millään tavalla. Uudistuksen myötä myös hotellin nimi muuttuu. Remontin valmistuttua sinua palvelee uusi, entistä ehompi Hotel Katajanokka – riippumaton ja itsenäinen designhotelli, joka on tyylikäs yhdistelmä pohjoismaista muotoilua, ylellistä kodikkuutta sekä sydämellistä, henkilökohtaista palvelua.

Palaa uutisiin