Hotel Katajanokka on vastaanottanut arvostetun World Luxury Hotel Awards -palkinnon kategoriassa Luxury Historical Hotel, Country Winner: Finland. Kansainvälinen World Luxury Hotel Awards -palkintogaala järjestettiin Arctic TreeHouse -hotellissa Rovaniemellä 12.10.2019.

”Nykypäivänä hotellien ylellisyys mitataan palvelussa ja elämyksellisyydessä, joten Hotel Katajanokan menestyminen näillä mittareilla on suurenmoinen voitto meille. Hotellin historiallinen vankilamiljöö tuo myös oman ainutlaatuisen lisänsä. Näin ollen Luxury Historical Hotel -tunnustus sitoo hienolla tavalla yhteen erinomaisen palvelun, elämyksellisyyden ja historian. Palkinto on tunnustus koko tiimille erinomaisesta ja intohimoisesta työstä, jota on tehty johdonmukaisesti ja suurella sydämellä jo vuosien ajan”, kiittelee vt. hotellinjohtaja Tina Kaikkonen.

World Luxury Hotel Awards myöntää vuosittain tunnustuksia maittain, maanosittain ja maailmanlaajuisesti, ja arvostetut palkinnot jaettiin nyt 13. kerran. Voittajat valitaan vuosittain yli tuhannen hotellin ja lomakohteen joukosta. Kilpailuun valittavien hotellien ja lomakohteiden odotetaan täyttävän kriteerit erinomaisista puitteista ja huippupalvelusta. World Luxury Hotel Awards -tunnustukset perustuvat hotellivieraiden antamiin ääniin.

Sydämellinen kiitos mahtavalle tiimillemme sekä ihanille vieraillemme, jotka yhdessä mahdollistivat tämän palkinnon!

 

Palaa uutisiin